Persoonlijk project

Dit is een programma voor jongeren tussen ongeveer 18 en 30 jaar oud, momenteel vrijgezel dan wel in een relatie en die zich bezighouden met hun toekomst.

Dit programma helpt jongeren zich te realiseren dat je leven en de toekomst een personal project zijn die zorgvuldige planning en aandacht vereisen. 

Direct al aan het begin van het volwassen leven moeten grote beslissingen worden genomen die je verdere leven beïnvloeden. Aandachtspunten en vragen op het gebied van werk en studie, daten, trouwen en de zin van het leven komen aan bod.

Vaak kom je als jongvolwassene in situaties terecht waarin je keuzes moet maken terwijl je niet of nauwelijks voldoende criteria of noodzakelijke kennis hebt om deze keuze op een goede en verstandige manier te maken.

Tijdens de workshops analyseren de deelnemers real-life casussen zodat ze leren om de zin van hun leven te ontdekken en uiteindelijk zelfstandig belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Dit wordt gedaan aan de hand van onderwerpen die relevant zijn voor de toekomst van jongeren.

Voor meer informatie ga naar: http://personalproject.nl/

nl_NLDutch