Echtelijke liefde

Dit programma is bedoeld voor echtparen van alle leeftijden, met of zonder kinderen. De nadruk ligt op de relatie tussen de echtgenoten. Deze wordt helaas vaak verwaarloosd na verloop van tijd of wanneer er kinderen komen.

Het in stand houden van een gelukkig, veilig en bevredigend huwelijk is een taak voor het gehele leven, het is en blijft work in progress. Liefde, tederheid en respect vormen de sleutels tot een goed huwelijk. Liefde is geen gevoel, het is een beslissing. Een fijn en bevredigend huwelijk is geen toeval. Het is het resultaat van het voortdurend versterken van de onderlinge band en het verdiepen van de relatie en de onderlinge vriendschap door middel van effectieve communicatie en een oprechte overgave van jezelf.

Je huwelijk is een mooi en liefdevol avontuur. In dit programma met andere echtparen zal het je verbazen hoeveel je van elkaar kunt opsteken, welke inzichten je krijgt over je goede en minder goede gewoontes en hoe die de relatie met jouw echtgenoot beïnvloeden.

Het grootste geschenk dat ouders aan hun kinderen kunnen geven is dat ze opgroeien binnen een sterk en liefdevol huwelijk. Hoeveel je ook in de opvoeding en de zorg voor je kinderen investeert, kinderen merken het als een huwelijk goed is of niet.

nl_NLDutch